Team Currosports udfordring May 26 2014

Udfordring:

Op, over, ned, under, igennem, i mellem, vand, mudder, ild og røg.

 

Vi er nogle stykker, der løber for Team Currosport, og om mindre end en måned står vi over for en ny udfordring.

Det er ikke et ½ Marathon eller en Marathon, det er jo til at finde ud af. Hvis man har lysten og viljen til at gennemføre.

Udfordringen er et lille bitte løb, som vi er 16 fra Team Curropsort, der skal gennemføre:

5 km, det kan vi alle klare.

Udfordringen består i de 26 forhindringer der er bygget ind i løbet, spredt ud over på de 5 km. Op, over, ned, under, igennem, i mellem, vand, mudder, ild og røg.

Vi glæder os til at møde disse forhindringer, og se hvordan vi ser ud når vi med mudder og latter løber over målstregen.

Team Currosport deltager i Warrior Dash den 21. juni. i Valby

Fordi løb ikke altid behøver at være så opstyltet, tidspresset og fokuseret. Vi glæder os til at have det sjovt sammen med alle de andre. Og dig.

 

Kom og se dette sjove, udfordrende, korte løb. Finder du en af os, og ser hvad der står på ryggen af vores løbetøj, så husk at skrive det i en PB til vores facebook gruppe. Så deltager du i lodtrækningen om en valgfri løbekjole. Du skal have sendt dit svar senest den 30. juni 2014, for at deltage i konkurrencen.

Vi har til dette løb fået nyt løbetøj, så du skal ikke se efter blå /pink/ grønne løbekjoler. Vi løber i sort, da vi forventer at blive mere eller mindre dækket af mudder.

Du kan se vores løbetøj på billedet herunder. Der er navn på både bandana og løbetøj.

                                                 

 

Vi glæder os til at tage udfordringen op, alle 16 :D

God træning

Currosport