Om CurroSport

CurroSport

 

Når en idé bliver til et håndgribeligt produkt.

Som motionsløber, blev jeg mere og mere irriteret over alt det der skulle tages på, før løbeturen kunne starte, jeg var næsten "træt" inden jeg kom af sted.

Jeg manglede noget som kunne opfylde flere ting på en gang. Plads til min smartphone, ledningen skulle være af vejen. Der skulle være plads til en vanddunk og så ville det i øvrigt ikke gøre noget, hvis den var klædelig. (jeg ser ikke godt ud i tanktop og tights)

Jeg søgte flere steder men kunne ikke finde noget der kom i nærheden af hvad jeg gerne ville have. Til sidst sagde min mand til mig: så lav det selv! Så blev den første kjole med lommer for og bag lavet.

I 2012 blev den første model testet og forbedret et par gange inden den blev vist til andre. Jeg løb i sådan en kjole i mit første ½ Marathon.  Herefter tog det fart, forbedringer blev foretaget og flere modeller blev testet grundigt.

Friheden, er det vi nyder mest ved at løbe i CurroSport tøjet. Der er ingen armbånd til smartphone, ingen ledning der er i vejen, på udvalgte modeller er der lommer til vanddunke. Den er lige så lang, at den skjuler det den skal.

CurroSport er designet i Danmark. Selv om CurroSport er nyt, så har vi 10 års erfaring med webshops. Vi er selv aktive løbere og skatere. Det giver os flere indgangsvinkler på design og funktionalitet. Nye modeller testes in-house, vi vil vide hvad vi sælger.

 

Lisbeth Rokkedahl

CurroSport

Google+

  • Visa
  • Dankort
  • PayPal