Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Beskyttelse af data
Registrering af dine personlige oplysninger bliver altid behandlet etisk korrekt af CurroSport, som er godkendt af Datatilsynet. Vi betragter dine personlige data som en tillidssag.

Som registreret hos CurroSport, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CurroSport via e-mail: info@CurroSport.com.

I CurroSport giver vi ingen oplysninger videre til 3. mand. Du risikerer altså ikke, at vi sælger oplysninger eller bruger dem i anden interesse, end for at kunne levere ordren til dig. Når du står for at gennemføre en bestilling, er der en række oplysninger, du skal give, nemlig navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Disse oplysninger anvendes kun til brug for levering af ordren. Personoplysningerne registreres hos CurroSport og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven). Når du betaler med Dankort eller andre typer kreditkort i CurroSport er dine data beskyttet med en sikkerhedsmetode der hedder SSL. Dette betyder at dine data er krypterede og ikke kan komme uvedkommende i hænde. CurroSport opbevarer ikke kundernes Dankortoplysninger, men formidler blot kontakten til PBS, der er afgørende for at vi kan hæve det beløb som er lig med betaling for den afgivne ordre og det af dig som kunde godkendte beløb.

Den dataansvarlige er Thomas Hess. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Bestilling og afbestilling
Det er muligt at bestille online via ordreformularen i CurroSport. Bestilling kan også ske pr. telefon: 75 543 545 alle hverdage mellem kl 10.00 og 15.00. Ved bestilling sender CurroSport en ordrebekræftelse til den e-mail adresse du har angivet. Den bedes du gemme, hvis du skal i kontakt med os på et senere tidspunkt. Ved betaling med Dankort, andre kreditkort eller anden forudbetaling bliver ordren ekspederet, når betaling er registreret i CurroSport.

CurroSport ekspederer i videst muligt omfang ordrer samme dag, evt. indenfor 1-2 dage. Derfor bedes eventuelle afbestillinger også afgives så hurtigt som det lader sig gøre, for at undgå, at varen allerede er blevet afsendt.

Alle ordrer som er afgivet i CurroSport inden klokken 9.30 på hverdage prøver vi at ekspedere samme dag. Du kan alligevel nå at afbestille, hvis du ringer inden 11.00 på telefon 75 543 545. Afbestilling af en ordre kan også ske ved at skrive en mail til info@CurroSport.com inden 11.00

Det vil hjælpe på behandlingen af en afbestilling hvis du giver os dit ordrenummer. Ordrenummeret får du via den e-mail som du modtager straks efter din ordreafgivelse.

Der er ikke mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@CurroSport.com.

Betalingsmuligheder
I CurroSport kan du betale med forskellige kreditkorts. Derved kan du vælge den betalingsform der passer dig bedst. De forskellige betalingsformer medfører forskellige fragt/administrationsomkostninger.

Betaling via Dankort, VISA, PayPal.

Betaling med disse kort på nettet er en hurtig og sikker måde at betale sine varer på. Det danske system for betaling via kreditkort er blandt de bedste i verden. Når der betales med kreditkort opkræves et gebyr. Dette gebyr pålægges normalt forsendelsen, men hos CurroSport betaler vi dette gebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken CurroSport eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Digital Lifestyle. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Disclaimer
Når du handler CurroSport accepterer du som kunde, samtidig vores samlede handelsbetingelser.

Forsendelse
Bestillinger modtaget på hverdage inden kl. 9.30 prøver vi at ekspedere samme dag.

Fortrydelse & fortrydelsesret
Har du fortrudt købet inden 14 dage og ønsker at returnere en vare skal du blot sende den til:

CurroSport
Industrivej 7A
6580 Vamdrup

Endvidere skal du vedlægge oplysninger der gør det muligt for os at identificere dig. Det vil sige at du skal huske at vedlægge en kopi af fakturaen, hvis ikke du har gemt denne skal du skrive dit navn, adresse og telefonnummer. Endelig skal du huske at skrive dit konto og registreringsnummer til banken så vi kan overføre pengene til dig. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Returnering skal ske i original emballage, og i væsentlig samme stand og mængde som det modtagne. Sørg derfor at den sendes forsvarligt til os. Når du har sendt en vare retur til os krediterer vi den og indsætter pengene på din konto så snart vi har haft lejlighed til at undersøge varen dog senest efter 30 dage. Uafhentede pakker betragtes som fortrydelse.

Det er tilladt at prøve tøjet for at se om det er den rigtige størrelse. Vi tager ikke brugte varer retur.

Fragtpriser
Der er 2 muligheder: med omdeling eller uden omdeling.

Pakke med omdeling leveres af Post Danmark til adressen på ordren, pris 60 kr.
Pakke uden omdeling skal altid hentes på posthus, i postbutik eller døgnpost, pris 50 kr.

Alle pakker til Danmark og Sverige leveres fragtfrit.

Garanti
Alle produkter / varer solgt i Danmark via vores online butik sælges under hensyntagen til gældende dansk lov. Købelovens § 83 sikrer forbrugeren at denne på alle produkter har 2 års garanti. Alle virksomheder herunder internetbutikker skal således give kunden 2 års garanti på solgte produkter.

Ordrebekræftelse
Når du har bestilt varer i Digital Lifestyle modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Dette er dit bevis på at vi har registreret din ordre, samt vores accept af at der er indgået en aftale om at vi skal levere varer til dig. Den korrekte mailadresse skal indtastes for at du kan få denne bekræftelse.

Ordrebekræftelsen indeholder oplysninger om dine valg af betalingsform, hvilke varer der er bestilt og den samlede pris inklusive forsendelsesomkostninger.

Momsfri/importtold
Vi sender ikke varer på udførsel. Dvs. at alle ordrer sendes / betales inkl. dansk moms, som du kan søge om at få tilbage i dit eget land, ved at rette henvendelse til told og skat med fakturaen.

Der kan forekomme import told/ toldgebyr ved forsendelser til udlandet. Beløbet størrelse er afhængig af værdien af din pakke. Dette skal du selv afholde, dette kan ikke refunderes.

Priser
Alle priser i CurroSport er inklusive 25 % moms. Administration og forsendelsesomkostninger er afhængig af måden du ønsker at få din ordre sendt på. Det vil fremgå når forsendelsesformen er valgt.

Reklamation
Har du en defekt vare som er købt via CurroSport kan du inden for 2 år fra du har modtaget varen, returnere den til os kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

CurroSport
Industrivej 7A
6580 Vamdrup

Det vil både for dig og os være hensigtsmæssigt at få en defekt vare byttet så hurtigt som muligt. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Husk at oplyse hvilken fejl eller mangel varen har.

Garantien omfatter alle fejl der kan henvises til produkt fejl eller fejl der opstår som følge af NORMAL brug af varen. Herunder er ikke omfattet naturlig slidtage, forkert brug af varen eller lign. og ej heller skader som hører under forsikringer eller lign.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i CurroSport overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer, prisændringer, tastefejl, leverandørsvigt mv.
Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre eller dele heraf, såfremt vi ikke kan levere ordren inden for den tidsfrist der er oplyst i ordrebekræftelsen, i tilfælde af udsolgte og udgåede varer, leverandørsvigt mv.
  • Visa
  • Dankort
  • PayPal